• Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation

Copyright

[swm_simple_section]
[swm_dotline_heading font_size=”16″ text_align=”left” margin_bottom=”20″ section_id=”” ]COPYRIGHT NICOILS[/swm_dotline_heading]

[swm_two_third]

© nicOiLs

Alle teksten, afbeeldingen en informatie op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van nicOiLs ofwel is voor het gebruik op deze website toestemming verkregen door de betreffende eigenaars van die gegevens, waaronder:

Mevr. N. (Nicolle) Frenay-Paulussen
Dhr. D. (Daan) Westerhout (J&D Communicatie)
Mevr. M. (Mona) Alikhah (Monavid)
Mevr. R. (Romy) Koster (Blog Bedankt)
Mevr. I. (Ilse) Ruijters

Indien u informatie van deze website wilt overnemen, vraagt u dan toestemming via het kopje contact.

Bij het technisch ontwerp van de site maken zij gebruik van HTML5, PHP en CSS3 om een efficient en compact resultaat te verkrijgen. Wij testen de site in eerste instantie in Google Chrome. Vervolgens is de website ook gecontroleerd op iOS-devices zoals iPhone, iPod & iPad.
De website functioneert het beste in Google Chrome (Windows & Mac) of Safari (Mac & iOS).

Wij controleren ook regelmatig of de codes voldoen aan de daarvoor opgestelde eisen. Indien u desondanks fouten of missende links tegenkomt, mailt u deze fouten dan naar info@nicoils.nl

De site wordt ondersteund door WordPress.

J&DCommunicatie voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar pagina’s op de website van www.nicoils.nl mag altijd. nicOiLs stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

[/swm_two_third]

[gap size=”50px”]